DOLAR 32,3199 0.2%
EURO 35,0939 -0.11%
ALTIN 2.299,760,99
BITCOIN %
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Hatayspor süper lig yolunda

Hatayspor süper lig yolunda

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, PTT 1. Lig'in 30. Haftasında gerçekleşen Hatayspor-Balıkesirspor karşılaşması sonrasında duygularını paylaştı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:00
Hatayspor süper lig yolunda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seyircisiz oynanan maçta bu skoru almak kolay değil. Çünkü maçlar seyircisiz oynanıyor ve ruhu olmuyor. Bu maçtaki galibiyet bizi hedefe götüren galibiyetlerden biri olacaktır. İnşallah Bolu'da da galibiyet serimizi sürdürür ve ondan sonra Keçiören maçında herkesisosyal mesafeyi koruyarak köprü başında birlikte kutlamaya bekleriz. 53 yıllık hasreti bitirip şampiyonluk sevincimizi hep birlikte tadarız. Bugüne kadar yağmur, çamur demeden takımımızın yanında olan bütün cefakar taraftarlarımız ve sporseverlerimize, bizlere maddi manevi destek olan tüm dostlarımıza, teknik heyetimize, yönetici arkadaşlarımıza ve futbolcu kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. 5 yıl içerisinde önce üçüncü lige düşmekten kurtulduk, sonra da yüklü bir borç yükümüzden kurtulduk. İnşallah iki yıllık mücadelemizin sonucunda süper ligi çıkacağız. Amacımız süper ligde kalıcı olmak, Avrupa standartlarında bir alt yapı yapmak. Gururla seyredeceğimiz bir takım oluşturmak istiyoruz. Ama şimdiki hedefimiz öncelikle şampiyon olmak. Şu anda süper lig için de bazı hazırlıklar yapıyoruz. Bundan sonraki yıllar için asansör takım olmak ve geldiğimiz yerden geriye gitmek istemiyoruz. Bu serhat şehre şampiyonluk yakışır. Bu serhat şehirdeki bütün futbolseverlerimizin yüreği Hatayspor için atmaya devam edecek. İnşallah onları başarıdan başarıya koşturacak bir takım oluşturacağız.  Hep birlikte yeni stadımızda coşku ile maçlarımızı izleyeceğiz. İnşallah kazanan Hatayspor olacaktır” açıklamalarında bulundu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.