DOLAR 32,3304 0.24%
EURO 35,0604 -0.22%
ALTIN 2.282,190,22
BITCOIN %
Kayseri
11°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

Hasta yakınları misafirhanesi inşaatında sona yaklaşıldı

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve hayırsever tarafından Kayseri Şehir Hastanesi karşısında yapımı devam eden Hasta Yakınları Misafirhanesi inşaatında sona yaklaşıldı. Hasta yakınlarına büyük kolaylık sağlayacak misafirhane, toplam 24 yatak kapasiteli olacak.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Serpil-Mehmet İştahlı Hasta Yakınları Misafirhanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tesisin hayırsever, belediye işbirliği ile yakın zamanda hizmete gireceğini söyleyen Büyükkılıç, “Sadece belediyenin asli hizmetlerini yürütmekle yetinmiyor, insanımıza hizmet noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kayseri’mizi her geçen gün daha yaşanabilir, daha konforlu, daha yaşam standardı yüksek ve daha düzenli hale getirmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesi doğrultusunda ayağı kırık leyleklere vakıflar kuran ecdadın torunları olarak bizler de bu anlayışla hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Kayseri’mize hediyesi olan Kayseri Şehir Hastanesi’nde yatarak tedavi gören hasta yakını vatandaşlarımızın yararlanması amacıyla başlattığımız sosyal tesisimizde sona yaklaştık. Tesisimizi, çevre düzenlemesi ve son dokunuşların ardından daha sonra vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız” şeklinde konuştu.

Hasta Yakınları Misafirhanesi’nin vatandaşlara büyük kolaylıklar sağlayacağını dile getiren Büyükkılıç, “Şehrimize dışardan gelip, yakınları hastanelerimizde tedavi görürken, vatandaşlarımızın arabaların içlerinde yatmalarını engellemek, mağduriyetlerini gidermek ve sosyal yönüyle en güzel şekilde onları önemsemek adına projemizi hayata geçiriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyorum. ‘Türkiye sevdam’ dediği, Kayseri’mizin de nasibini aldığı bin 600 yataklı Şehir Hastanemizi şehrimize kazandırdı. Biz de Şehir Hastanemizin tam karşısına böyle anlamlı ve önemli bir projeyi yakın zamanda hasta yakınlarımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı. 

HASTA YAKINLARI MİSAFİRHANESİ KAPASİTE

Serpil-Mehmet İştahlı Hasta Yakınları Misafirhanesi, bina oturum alanı 500 metrekare, toplam inşaat alanı bin 500 metrekare olmak üzere zemin+2 kattan oluşuyor. 18 adet normal konaklama odası, 6 adet engelli konaklama odası bulunacak misafirhanede, toplam 24 oda yer alıyor. Proje bünyesinde, konaklama birimlerinin yanında restoran, çamaşırhane ve idari ofisler de bulunuyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi karşısında da benzer bir projenin çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.