DOLAR 32,5995 0.34%
EURO 34,8254 0.19%
ALTIN 2.507,930,96
BITCOIN 20970832,46%
Kayseri
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi

KAYSERİ,(BGC)-Tomarza Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Covid-19 Salgın Hastalığı olmasına rağmen 2020-2021 yılı Eğitim Öğretim yılı faaliyetlerinde üretilen ürünler düzenlenen bir sergi ile halkın görüşüne sunuldu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 23:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Covid-19 Salgın Hastalığı önlemleri çerçevesinde düzenlenen sergi açılışında konuşan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zeki Alkan konuşmasında yıl içinde açılan kurslar hakkında bilgi verirken şunları söyledi: “Halk Eğitim merkezlerinde her yaştan insanın ilgi, yetenek ve beklentilerine uygun kurslar düzenlenmektedir. Bizde bu doğrultuda 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında pandemiden dolayı kurslara ara verilmesine rağmen bizler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak İş-Kur ile ortaklaşa yapmış olduğumuz projeler kapsamında Tomarzalı yüzlerce bayan kursiyerimizin katılımı ise onbinlerce maske üretimi yaparak; kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere, okullarımıza ve Tomarzalılara ücretsiz bir şekilde yaparak dağıtımını yaptı Salgın hastalığı döneminde maske temini konusunda Tomarza’mızda bir sorun oluşmadı. Tomarzalı bayanlar hem maske üretti, hem emeklerinin karşılığını maddi anlamda alarak aynı zamanda Müdürlük tarafından dikiş-nakış kursu sertifikalarını kendilerine teslim etti. Bizlere her türlü konuda destek veren Tomarza Kaymakamı Emre Cebeci, Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin, Tomarza İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kurt’a desteklerinden dolayı teşekkür ederim.”

Tomarza Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan yıl sonu sergisi ise açılış kurdelesini Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin, Tomarza İlçe Jandarma Komutanı Halil Kocadağ ve Tomarza İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kurt tarafından kesilerek açıldı. Kursiyerlerin yıl boyunca yapmış oldukları elişi göznuru eserler katılımcılar tarafından tek tek gezildi.

Sergi sonunda konuşan Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin ise Covid-19 salgın hastalığı olmasına rağmen birbirinden değerli eserleri yapan bayan kardeşlerimin her birine ayrı ayrı teşekkür ederim dedi.
Sergi sonunda katılımcılara slayt gösterisinin izletilmesinin ardından program son buldu. Katılımcılara, kursiyerler tarafından üretilen maske hediye edildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.