DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2062453-0,33%
Kayseri
22°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Hadi konuşsunlar da görelim!

Hadi konuşsunlar da görelim!

Sosyal medyada birbirlerini ölümle tehdit eden suç örgütü liderleri ile ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu resti çekti. Bakan Soylu açıklamasın Türkiye'de mafya, organize suç çeteleri olduğunu ve bunların nerede olduklarına işaret ederek, "Konuşuyorlardı, konuşabiliyorlar mı? Hadi konuşsunlar da görelim." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 07:52
Hadi konuşsunlar da görelim!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye'nin gündemine oturan birbirlerine ölüm tehditleri savuran suç örgütü liderleri hakkında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklama yaptı.

ASAYİŞ OLAYLARI YÜZDE 20 DÜŞTÜ

“Polisimiz de jandarmamızda çok yoruldu.” diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,”Taktir edersiniz kamuda esnek çalışma 1 Haziran'da başlıyor. Polise, jandarmaya, Nüfus Müdürlüğü'ne bir esnek çalışma olmadı. İçişleri Bakanlığı olarak 7-24 mesai ortaya koyduk. Sağlık Bakanlığı da öyle birtakım bakanlıklarda yaptı. Tüm bu olaylara rağmen asayiş olayları yüzde 20 düştü.” ifadelerini kullandı.

HADİ KONUŞŞUNLAR DA GÖRELİM

Ayrıca Bakan Soylu, “Türkiye'de günlük hırsızlıklar 281'den 126'ya düşüyor. Dünyada böyle bir rakam getiren birisi olsa elini öpeceğim. Türk Polis Teşkilatı'nın başarısıdır. Bakın hatırlarsanız Türkiye'de mafya, organize suç çeteleri vardı. Nerede bunlar? Konuşuyorlardı, konuşabiliyorlar mı? Hadi konuşsunlar da görelim. Burası Türkiye, herkes kurallara uymakla mükellef. Kuralları uymayanları uyar hale getiririz. Devletten başka büyük bir güç yok. Herkesin kabul etmesi gereken bir şey bu! Söylüyorum acımayız da. 15 Temmuz'dan sonra Türkiye'de 232 organize suç şebekesi çökertildi. Dünyadan bana böyle bir rakam getirsinler. Türkiye'de kaçak sigaranın miktarı yüzde 21'di. Bugün Türkiye'de kaçak sigaranın miktarı yüzde 2. Bunun dünyada eşi benzeri yok.” dedi.

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.