DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046620-2,71%
Kayseri
25°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

GİLABURULU DONDURMA

İSTİKLAL ÖZEL EĞİTİMDE KUKLA TARKAN ile GİLABURULU DONDURMA Kayseri İstiklal Özel Eğitim Meslek Okulu Yiyecek İçecek Hizmetleri atölyesinde özel öğrencilerle “Gilaburulu Dondurma” yapımı denemesi yapıldı. Geçtiğimiz günlerde uzaktan eğitim yolu ile çevrimiçi olarak Türkiye’de ilk defa Gilaburulu Bayram Şekeri yaparak hafızalara kazınan özel öğrenciler bu defa alan öğretmenleri ile birlikte Gilaburulu Dondurma yapımını denediler.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 22:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yüz yüze eğitim de olduğu gibi uzaktan eğitimde de etkinliklerine hız kesmeden devam eden İstiklal Özel Eğitim Meslek Okulu Bayram Tatili öncesi Yiyecek İçecek Hizmetleri alanında yapmış olduğu son uygulamalı derste Vantrolog eşliğinde “Kukla Tarkan” ile öğrencileri kahkahaya boğan bir ders işledi. Okulun özel eğitim öğretmenlerinden eğitimci yazar Cezmi EŞELİOĞLU’nun henüz 10 yaşındaki vantrolog kızı Berra EŞELİOĞLU’nun seslendirdiği Kukla Tarkan ile ders anlatımı öğrenciler ve veliler tarafından büyük beğeni topladı. Özel eğitimde Yiyecek İçecek Hizmetleri alanında Vantrolog eşliğinde Kukla Tarkan ile işlenen derste bu alanda bir ilk olma özelliği taşıdı. Kukla Tarkan seslendirmesi ile özel öğrencilerin gülümsemelerinde büyük rol oynayan Berra EŞELİOĞLU performansı ile usta vantrologları aratmadı. Bundan sonra fırsat buldukça Kukla Tarkan olarak Yiyecek İçecek Hizmetleri dersinde alan öğretmeninin partneri olarak derslere katkı sağlayacağının müjdesini verdi. Kurum müdürü Osman MORSÜMBÜL ise bir günde aynı derste iki farklı konuda ilkleri yaşadığımız için çok mutluyuz öğrencilerimize eğlenceli bir ders sunumu hazırlayan “Kukla Tarkan ve Hüseyin Şefimize” teşekkür ediyoruz. dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.