DOLAR 32,3717 0.16%
EURO 34,9790 -0.28%
ALTIN 2.324,280,22
BITCOIN 22769010,24%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

GEREDE DE MESİRE ALANI

B TİPİ MESİRE ALANININ YOLLARI ASFALTLANDI Gerede Belediyesinin ilçede devam eden asfalt çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projeleri arasında yer alan B Tipi Mesire Alanında bulunan yollar asfaltlandı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

B TİPİ MESİRE ALANININ YOLLARI ASFALTLANDI
Gerede Belediyesinin ilçede devam eden asfalt çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projeleri arasında yer alan B Tipi Mesire Alanında bulunan yollar asfaltlandı.
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın talimatı ile ilçede belirlenen ve asfalt programına alınan bölgelerde çalışmalar devam ediyor. Asfalt çalışmaları kapsamında son olarak; Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projeleri arasında yer alan B Tipi Mesire Alanının yolları asfaltlandı.Proje kapsamında; kamelya ve piknik üniteleri, yürüyüş yolları, açık otopark alanları, çocuk oyun alanları, mescit, kır lokantası. WC’ler, yöresel ürün satış yerleri, mini spor alanlarını içeren B Tipi Mesire alanı içerisinde yer alacak. Yıl sonuna kadar ihaleye çıkılması planlanıyor.
Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar;’’İlçemizde devam eden Asfalt çalışmalarımız kapsamında; Projelerimiz arasında yer alan B Tipi Mesire Alanımızda ki yolları dün asfaltladık. B Tipi Mesire Alanımızı hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Esentepe’nin yükünü hafifletecek bir proje yeni bir yaşam alanı. İlçemize hayırlı olsun’’ dedi

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.