DOLAR 32,3515 0.3%
EURO 35,1427 -0.05%
ALTIN 2.307,941,35
BITCOIN %
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

GENÇLERİN BELEDİYESİ MELİKGAZİ’DEN BİR HİZMET DAHA

Akıl Küpü Çalışma İstasyonu Yakında Açılıyor

ABONE OL
Eylül 25, 2022 04:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi Akıl Küpü Çalışma İstasyonu’nu inceleyerek çok yakında açılışının yapılacağını söyledi.

İldem, TOKİ, Köşk, Danışmentgazi, Belediye Binası ve Gökkent olmak üzere 6 mahallede yapılan Akıl Küpü Çalışma İstasyonlarında okuma salonlarından ders çalışma alanlarına, bilgisayar odalarından mola köşelerine kadar birçok imkân gençlere sunuluyor.

Melikgazi Belediyesi olarak gençlerimize yönelik çok farklı çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Bunlardan bir tanesi Akıl Küpü adını verdiğiniz kütüphanelerimiz. Burası belediyemizin altında sergi salonu olarak kullanılan bu alanı güzel bir kütüphaneye çevirdik. 7/24 saat burası açık olacak. Şu anda bütün çalışmalar tamamlandı. Tefrişatına geçildi. En kısa zamanda tamamlayıp açılışını yapacağız. Gençlerimize 24 saat güvenle çalışabilecekleri, sıcak bir mekân sağlamış olacağız. Dolayısıyla Melikgazi Belediyesi olarak Akıl küpü zincirlerinin ilk halkasını burada açıyoruz. Farklı mahallelerde bu zinciri devam ettireceğiz ve çocuklarımızın en rahat ve en nitelikli ortamda çalışması ve geleceklerini planlaması, geleceğe hazırlanması için gayret göstereceğiz. Tüm gençlerimizi, kitapseverleri akıl küpü kütüphanelerine bekliyoruz.” dedi.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.