DOLAR 32,5942 0.35%
EURO 34,8094 0.17%
ALTIN 2.509,221,01
BITCOIN 21025882,15%
Kayseri
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
GENÇ GİRİŞİMCİDEN KURUMSAL FİRMA ATAĞI

GENÇ GİRİŞİMCİDEN KURUMSAL FİRMA ATAĞI

Ankara Beytepe de yeni bir mağaza ile hizmet veren BAMBİ Yatak, Müşterilerin bütçelerine uygun sınırsız ürün çeşitliliği ve vazgeçilmez kalitesi ile ön plana çıkıyor.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 03:37
GENÇ GİRİŞİMCİDEN KURUMSAL FİRMA ATAĞI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mağazalaşma yönünde 2 veya 3 ayrı bölgede daha düşünülen BAMBİ Yatak, Kaliteli ve ürün çeşitliliği ile Ankara’da müşterileri ile buluşmaya devam ediyor.

BAMBİ Yatak Ankara Beytepe Mağaza İşletmecisi Genç girişimci  Mimar Mikail Yılmaz, yatak sektörünün yanında dekorasyon işinde de adından söz ettiriyor.

 Bambi Yatak Mağaza işletme Sahibi Mikail Yılmaz, mağazamız bu yıl Nisan ayının sonunda faaliyete geçti. İç Anadolu Bölgesinde yaygın bir konumda olan BAMBİ Yatak müşterilerinin gözdesi durumunda. Rahatına ve konforuna düşkün olanlar kaliteli bir uyku uyumak isteyenlerin adresi burası oldu. Bambi bir dünya markası haline geldi. Ürün çeşitliliğimiz sayesinde ve ödün vermediğimiz kalite anlayışımızla hep daha iyi için çalışıyoruz.”dedi.

Türkiye'nin önde gelen büyüklükteki firmalarının mağaza iç dekorasyonu ve iç dizaynlarını yapan Yılmaz, sözlerini şu şekilde sürdürdü: ''Mobilya üstüne birçok işte faaliyet gösterdim. Ürünler kurumsal olup, sattığım her ürünün arkasında olduğumu belirtmek isterim. Yatakların ve ürünlerin her bir özelliği ayrı ayrı. Zaten bu firmayı seçmemdeki en büyük etkende buydu. Müşteri memnuniyeti, satış sonrası hizmet. Bende beşeri gençliğimi kullanıp çok güzel bir kombinasyon ve jenerasyonla bu işimi devam ettireceğim''.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.