DOLAR 32,5492 0%
EURO 34,9515 0.25%
ALTIN 2.422,730,00
BITCOIN %
Kayseri
29°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
GENÇ ASKON: “KIZILAY UMUT IŞIĞIDIR”

GENÇ ASKON: “KIZILAY UMUT IŞIĞIDIR”

GENÇ ASKON Kayseri Başkanlığı Kızılay’a kan bağışı yaparak kan bağışı çağrısı yaptı. Başkan Çöl, Kızılay’a destek olmanın tüm insanlığa destek olmak olduğunu vurguladı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:14
GENÇ ASKON: “KIZILAY UMUT IŞIĞIDIR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Gençlik Kurulu (GENÇ ASKON) Kayseri Başkanı Kaan Sabri Çöl ve yönetim kurulu üyeleri Kızılay’a kan Bağışında bulundu. Çöl yaptığı açıklamada kan bağışının önemine dikkat çekerek “ASKON ve Kızılay kamu yararına faaliyet gösteren kurumlardır. Kıymetli yönetim kurulumuz ile düşen kan stoklarını canlandırmak niyetiyle hem bir çağrı yapmak hem de kan bağışında bulunmak istedik. Kanın her an ihtiyaç duyulan ve hiçbir şekilde üretilemeyen bir madde olmasından dolayı, bu konuda toplumun tüm kesimlerinin duyarlılık göstermesi gerekiyor. Bizde üzerimize düşen vazifeyi yaptık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söylemi ile ‘Bizim kan vermeyi kendimiz için bir ibadet terakki etmemiz, vazife terakki etmemiz, bu noktada çok çok önemli’. Bizler bu bilinç ve şevkle elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.