DOLAR 32,4071 0.22%
EURO 35,1035 -0.05%
ALTIN 2.325,570,28
BITCOIN 2268902-1,63%
Kayseri
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

GELECEĞE GÜVENLE YÜRÜYECEĞİZ

FADILOĞLU: “EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE GELECEĞE GÜVENLE YÜRÜYECEĞİZ” -BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Fadıloğlu, Türk milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değer olan cumhuriyetin kuruluşunun 97. yıl dönümünü kutlamanın haklı gururu, heyecanı ve mutluluğunu yaşandığını ifade etti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Anadolu insanının verdiği emsalsiz mücadelenin, onurlu duruşunun, vatan sevgisinin ve bağımsız yaşama iradesinin ortaya çıkardığı bir eser olan cumhuriyetin sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi, toplumsal ve siyasal değişim projesi olduğunu kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, mesajında şu ifadelerini kullandı:

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Cumhuriyeti yaşatmak, yüceltmek ve gelecek nesillere aktarmak en büyük vazifemizdir. Cumhuriyetin sunduğu çağdaş ilkelerle yönetilen ülkemizde kazanımlarımızı korumak, bizi biz yapan ve sarsılmaz bağlarla bağlayan değerlerimizi yaşatmak ve onun evrensel değerlerine sahip çıkmak, bizlerden sonraki nesillere bırakabileceğimiz en büyük mirastır.

Şartlar ne kadar ağır olursa olsun hepimiz cennet vatanımız için var gücümüzle çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Atalarımızın emaneti olan cennet vatanımıza ve cumhuriyetimize tüm kazanımlarıyla beraber sonsuza kadar sahip çıkacak ve gelecek kuşaklara her alanda gurur duyacakları bir ülke bırakmak için el ele gönül gönüle geleceğe güvenle yürüyeceğiz.

Bilindiği üzere bu yıl tüm milli bayramlarımız gibi Cumhuriyet Bayramı’mızı da salgının gölgesi altında kutluyoruz. Cumhuriyet Bayramı’mızın anlamını, önemini ruhumuzda hissetmeli, evlerimizi, balkonlarımızı ay yıldızlı al bayrağımızla süslemeliyiz.

Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kere daha saygıyla anıyor, milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.