DOLAR 32,5727 0.17%
EURO 34,7284 0.14%
ALTIN 2.418,57-0,57
BITCOIN 21707100,42%
Kayseri
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

FAZLA İNSANA ERİŞMEYİ HEDEFLİYORUZ

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları, koronavirüs salgını dolayısıyla yeni dönemde uzaktan eğitimle hizmet verecek. Yeni dönem kayıtları 18-31 Ocak tarihleri arasında www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden yapılacak. Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının (KOMEK) yeni dönem kayıtları 18 Ocak’ta başlıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, meslek edindirme konusunda Türkiye’de bir marka olan KOMEK’in koronavirüs salgını döneminde de ara vermeden hizmetlerini sürdürdüğünü belirterek, “Pandemi sebebiyle hemşehrilerimizin evlerinden çıkamadığı dönemde çeşitli konularda kendilerini geliştirmeleri ve kişisel gelişim alanlarında yeni yetkinlikler kazanabilmeleri için kurslarımızı çevrimiçi olarak sürdüreceğiz. Pandemiden dolayı bu yıl karşılıklı etkileşimin olduğu, interaktif program ile yapılacak kurslarımızda gerçek sınıf ortamı gibi bir ortam oluşturarak kursiyerlerimize eğitim vermiş olacağız. Yapılan eğitimlerin sonunda derslere devam eden ve çevrimiçi sınavda başarılı olan kursiyerlerimize katılım belgesi vereceğiz.” dedi. KOMEK Bahar Dönemi’nde yetişkinler için 110 farklı branşta; ilk kez açılacak 14-16 yaş grubu için ise 26 farklı branşta eğitim verileceğini belirten Başkan Altay, toplamda 10 bin kursiyerin bu eğitimlerden faydalanmasını sağlamayı amaçladıklarını söyledi. “DÜNYA GENELİNDE FAZLA İNSANA ERİŞMEYİ HEDEFLİYORUZ”

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları, koronavirüs salgını dolayısıyla yeni dönemde uzaktan eğitimle hizmet verecek. Yeni dönem kayıtları 18-31 Ocak tarihleri arasında www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden yapılacak.
Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının (KOMEK) yeni dönem kayıtları 18 Ocak’ta başlıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, meslek edindirme konusunda Türkiye’de bir marka olan KOMEK’in koronavirüs salgını döneminde de ara vermeden hizmetlerini sürdürdüğünü belirterek, “Pandemi sebebiyle hemşehrilerimizin evlerinden çıkamadığı dönemde çeşitli konularda kendilerini geliştirmeleri ve kişisel gelişim alanlarında yeni yetkinlikler kazanabilmeleri için kurslarımızı çevrimiçi olarak sürdüreceğiz. Pandemiden dolayı bu yıl karşılıklı etkileşimin olduğu, interaktif program ile yapılacak kurslarımızda gerçek sınıf ortamı gibi bir ortam oluşturarak kursiyerlerimize eğitim vermiş olacağız. Yapılan eğitimlerin sonunda derslere devam eden ve çevrimiçi sınavda başarılı olan kursiyerlerimize katılım belgesi vereceğiz.” dedi.

KOMEK Bahar Dönemi’nde yetişkinler için 110 farklı branşta; ilk kez açılacak 14-16 yaş grubu için ise 26 farklı branşta eğitim verileceğini belirten Başkan Altay, toplamda 10 bin kursiyerin bu eğitimlerden faydalanmasını sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

“DÜNYA GENELİNDE FAZLA İNSANA ERİŞMEYİ HEDEFLİYORUZ”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.