DOLAR 32,3337 0.16%
EURO 35,2095 0.03%
ALTIN 2.246,190,13
BITCOIN 2133494-2,46%
Kayseri

KAPALI

05:42

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Fahriye Evcen’den görümcesi Burçun hakkında açıklama!

Oyuncu Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen hakkında geçtiğimiz günlerde flaş bir iddia ortaya atılmıştı. Fahriye Evcen'in Burak Özçivit'in kardeşi Burçun ile tartıştığı bunun üzerine Evcen'in görümcesini Instagram'dan takipten çıkardığı belirtilmiş, üstüne üstlük Fahriye Evcen oğlu Karan'ı görümcesine göstermeme kararı almıştı. Evcen'den bu iddialarla ilgili açıklama geldi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İddialara göre Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit’in kardeşi Burçun’la büyük bir tartışma yaşadı. Çiftin aileleri, olayı öğrenince tarafları barıştırmak için harekete geçti. Ancak görümcesini hayatından tamamen çıkaran Fahriye Evcen, barışmaya yanaşmadı. Tartışmanın ardından görümcesiyle arasındaki ipleri koparan güzel oyuncu, Burçun Özçivit’i sosyal medya hesaplarından da sildi. Hatta oğlu Karan’ı da görümcesine göstermeme kararı aldı.

FAHRİYE EVCEN’DEN İDDİALARA YANIT

Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit’in kardeşi Burçun’la büyük bir tartışma yaşadığı ve onu sosyal medya hesabından sildiği iddiasına yanıt verdi: Kuruluş Osman’ın yıldızı Burak Özçivit eşi Fahriye Evcen’den görümcesi Burçun hakkında açıklama! “O hesap, aktif kullanılmayan bir hesap. Yazıldığı gibi bir durum söz konusu değil. Aramızda yansıtıldığı gibi bir sorun kesinlikle yok.”

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.