DOLAR 32,5597 0.17%
EURO 35,0473 0.02%
ALTIN 2.436,350,56
BITCOIN 21081821,12%
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
EYT Yasası Meclis Yolunda!

EYT Yasası Meclis Yolunda!

Emeklilik için gün sayan milyonlarca kişinin gözü kulağı çıkmasını beklediği EYT yasasında. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), emeklilik yasası hakkındaki son dakika gelişmeleri emekliliğini bekleyenler tarafından önemle takip ediliyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) 20 yıldan beri ilk kez hükümetin gündemine girdi. Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili Sosyal Politikalar Kurulu'nun yaptığı çalışma tamamlanırsa Meclis'ten yasa çıkması beklenecek. Emeklilikte Yaşa Takılanların (EYT) merakla söz ettikleri Cumhurbaşkanı Danışmanı Vedat Bilgin'e sunulan EYT raporuna da ulaşıldı. İşte en son EYT gelişmeleri...

ABONE OL
Eylül 24, 2022 02:02
EYT Yasası Meclis Yolunda!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde geri dönüşüm fabrikasının bahçesinde çıkan yangın, fabrikaya sıçramadan söndürüldü.

Organize Sanayi Bölgesi'nde öğle saatlerinde bir geri dönüşüm fabrikasının bahçesinde bulunan plastik ürünlerin tutuşmasıyla yangın çıktı. Yükselen duman ilçenin tamamından görülürken, ihbar üzerine bölgeye Kırıkkale Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yoğun çabası sonucu yangın, fabrikaya sıçramadan söndürüldü.
Yangının çıkış nedeni ve zararın belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

 

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.