DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2075343-1,49%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Evlenecek çiftler dikkat!

Evlenecek çiftler dikkat!

Koronavirüs salgını kapsamında bugün kabine toplantısı düzenlendi. Düzenlenen kabine toplantısı sonrasında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, evlenecek çiftlere de müjdeyi verdi. Düğün salonlarının açılış tarihi ile nikâh salonların hizmet vereceği tarih belli oldu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:16
Evlenecek çiftler dikkat!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Koronavirüs salgınının etkili olduğu dönemde evlenmeyi planlayan çiftler, düğün salonlarının ve nikâh salonlarının açılış tarihini merak ediyor. Konuyla ilgili beklenen açıklama bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Erdoğan yapmış olduğu açıklamasında salonların açılış tarihini açıkladı.

DÜĞÜN SALONLARIN TARİHİ MERAK KONUSU OLDU

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Çin'de 2019 yılının Aralık ayında ortaya çıkan koronavirüs salgınına ilişkin bugün kabine toplantısı düzenlendi. Uzun bir süre sonra ilk kez yüz yüze yapılan toplantı sonrasında alınan önemli kararlar paylaşıldı.

NİKAH VE DÜĞÜN SALONLARI NE ZAMAN AÇILACAK?

Nikah ve düğün salonlarının açılış tarihi bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Erdoğan yapmış olduğu açıklamasında tarihlerle ilgili şu bilgiyi paylaştı:

“Nikah salonları 15 Haziran'dan, düğün salonları ise 1 Temmuz'dan itibaren belirlenen kurallara uygun şekilde hizmet vermeye başlayacaktır”

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.