DOLAR 32,4622 -0.12%
EURO 34,7862 -0.61%
ALTIN 2.439,770,16
BITCOIN 2076241-1,16%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

EVİNİ ATÖLYEYE ÇEVİRDİ

Kayseri Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi Bölümü Öğretmeni Atölye Şefi Ömer ÜNSAL salgın döneminde evini atölyeye çevirdi. Uzaktan eğitimde öğrencilerine daha fazla nasıl faydalı olurum düşüncesiyle evinin bir köşesini mini atölyeye dönüştüren Öğretmen Ömer ÜNSAL motor parçalarını internet üzerinden canlı söküp takarak anlatıyor. Motorlu Araçlar Teknolojisi Bölümü Öğretmeni Atölye Şefi Ömer ÜNSAL evinde kurduğu ve "Atölyevim " ismini koyduğu sistemle öğrencilerine faydalı olduğunu belirti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi Bölümü Öğretmeni Atölye Şefi Ömer ÜNSAL salgın döneminde evini atölyeye çevirdi.
Uzaktan eğitimde öğrencilerine daha fazla nasıl faydalı olurum düşüncesiyle evinin bir köşesini mini atölyeye dönüştüren Öğretmen Ömer ÜNSAL motor parçalarını internet üzerinden canlı söküp takarak anlatıyor.
Motorlu Araçlar Teknolojisi Bölümü Öğretmeni Atölye Şefi Ömer ÜNSAL evinde kurduğu ve “Atölyevim ” ismini koyduğu sistemle öğrencilerine faydalı olduğunu belirti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.