DOLAR 32,5597 0.25%
EURO 34,7026 -0.19%
ALTIN 2.485,910,07
BITCOIN 20562793,37%
Kayseri
21°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Evde Yangın

KAYSERİ,(BGC)-Kayseri'nin Bünyan ilçesinde Erdoğan ailesinin oturduğu evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının söndürülmesinin ardından evde ağır maddi kayıplar meydana gelirken, aile bireyleri duman zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Erdoğan ailesi, yardımseverlerden destek bekliyor.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 01:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yangın, Bünyan ilçesine bağlı Gergeme Mahallesi’nde, Özgür Sokak üzerinde bir müstakil evde, gece saat 00.30 sularında meydana geldi. Evin mutfağında çıktığı tespit edilen yangın, hızla diğer odalara ve evin tavanına da yayıldı. İtfaiye ekiplerinin olay yerine ulaşmasının ardından yangın hızla kontrol altına alındı. Çıkan yangının ardından kendilerini can havliyle dışarı atan ev sakini Erdoğan çifti, karbonmonoksit zehirlenmesi şüphesiyle gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayın görgü tanığı olan köy sakini ve Erdoğan çiftinin oğlu Sinan Erdoğan; gece yarısı çıkan yangını ilk önce ev sakini olan annesi İfagat Erdoğan’ın fark ettiğini, ardından annesinin uyumakta olan babası Cemalettin Erdoğan’ı kaldırdığını, yangının şiddetlenmemesi için hemen sigorta ve gazı kapattıklarını dile getirdi. Anne ve babasının bağırmalarını işiterek eve doğru koştuğunu söyleyen Erdoğan; hastanede sabah saatlerine kadar gözlem altında tutulan anne-babasının durumunun iyi olduğunu, ailesinin yangından kurtulmasının kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Sinan Erdoğan, bugün Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun’un kendilerine geçmiş olsun ziyaretinde bulunduğunu belirtti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.