DOLAR 32,3181 0.2%
EURO 35,1311 -0.01%
ALTIN 2.293,020,69
BITCOIN %
Kayseri
20°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

eski milletvekili Bakır

Ak Parti Kayseri eski milletvekili Bakır'dan Avrupa Komisyonu Başkanı Leyen'e: "Sana Yine Koltuk Vermişler"

ABONE OL
Eylül 24, 2022 20:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ,(BGC)-Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Charles Michel ile AB Komisyon Başkanı Ursula von der Leyen, geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine icabetle Türkiye’ye geldiler ve Erdoğan ile görüştüler. Görüşme esnasında Komisyon Başkanı Ursula von der Leyen’e sandalye verilmemesi üzerine von der Leyen koltuğa oturmak zorunda kaldı. Ak Parti Kayseri eski milletvekili Pelin Gündeş Bakır, Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula Von der Leyen’in Cumhurbaşkanlığı ziyaretinde yaşanan olayla alakalı, “Bacım alışırsın. Bu ne ki? Sen bana Kayseri’de 4 yıl boyunca yapılanları yaşasan demek oturup hüngür hüngür ağlayacaksın!” dedi.

Ak Parti Kayseri eski milletvekili Pelin Gündeş Bakır konuyla alakalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bacım alışırsın. Bu ne ki? Sen bana Kayseri’de 4 yıl boyunca yapılanları yaşasan demek oturup hüngür hüngür ağlayacaksın! Beni oturduğum koltuktan erkeklere yer vermem için kaldırmaya kalkarlardı! “Oraya erkek milletvekiller oturacak” derlerdi. Sana yine koltuk vermişler” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.