DOLAR 32,3792 0.17%
EURO 35,0232 -0.23%
ALTIN 2.324,470,23
BITCOIN 2264318-0,41%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

EREĞLİ DE İLK HAFTA ÇALIŞMALARI

Ereğli Belediyesi her hafta olduğu gibi 2021 yılının ilk haftasında da hizmetlerine özveri ile devam etti. Hizmetler hakkında değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Ereğli Belediyesi olarak rutin hizmetlerimizin yanı sıra sürücü kurslarımızın kullanacağı Trafik Eğitim Parkuru’nun düzenlemelerini yaptık. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce mahallelerimizde yol bakım ve onarım, kaldırım çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ile Covid-19 tedbirleri kapsamında denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ayrıca soğuk havalarda can yoldaşlarımızı da unutmuyor, belli noktalara bıraktığımız su ve mama kaplarının yanı sıra hayvan barınağımızı da güzelleştiriyoruz. Huzur şehri Ereğli’yi inşa noktasında azim ve kararlılıkla hizmetlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ereğli Belediyesi her hafta olduğu gibi 2021 yılının ilk haftasında da hizmetlerine özveri ile devam etti.

Hizmetler hakkında değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Ereğli Belediyesi olarak rutin hizmetlerimizin yanı sıra sürücü kurslarımızın kullanacağı Trafik Eğitim Parkuru’nun düzenlemelerini yaptık. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce mahallelerimizde yol bakım ve onarım, kaldırım çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ile Covid-19 tedbirleri kapsamında denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ayrıca soğuk havalarda can yoldaşlarımızı da unutmuyor, belli noktalara bıraktığımız su ve mama kaplarının yanı sıra hayvan barınağımızı da güzelleştiriyoruz. Huzur şehri Ereğli’yi inşa noktasında azim ve kararlılıkla hizmetlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.