DOLAR 34,2177 0.23%
EURO 37,0857 0.05%
ALTIN 2.978,650,84
BITCOIN 23194670,54%
Kayseri

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ERCİYES YÜKSEK İRTİFA KAMP MERKEZİ

ERCİYES YÜKSEK İRTİFA KAMP MERKEZİ

Temmuz 12, 2024 14:11
ERCİYES YÜKSEK İRTİFA KAMP MERKEZİ
0

BEĞENDİM

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde yaz dönemi kamplarını geçirmek için gelen Samsunspor ve Konyaspor’u ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

Uluslararası bir turizm merkezi olarak adından söz ettiren Erciyes, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleri ve gayretleri sayesinde kış sporlarının yanı sıra yazın da çok çeşitli dağ ve tabiat turizmi ile beraber futbol, basketbol, yüzme, atletizm, bisiklet gibi sporları içine alan geniş bir çerçevede görev alan spor merkezi olarak ön plana çıkıyor.

2024 Avrupa Spor Şehri olan Kayseri’de Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve 1850 metre yükseklikte hizmet vermeye devam eden Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, takımları ağırlamaya devam ediyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında Süper Lig temsilcilerinden Samsunspor ve Tümosan Konyaspor’u ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara ‘hoş geldiniz’ dileklerini iletti.

Başkan Büyükkılıç’a ziyarette AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcuman, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal, İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, Erciyes A.Ş. Genel Müdürü Zafer Akşehirlioğlu ile Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş da eşlik etti.

İlk olarak Samsunspor kampını ziyaret eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa ve futbolcularla bir araya geldi.

Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, “1850 metre yükseklikte irtifa bağlamında serin ve güzel bir ortamda bulunuyoruz. Samsunspor’umuz ve Konyaspor’umuz Yüksek İrtifa Merkezimizde kamp yapıyorlar. İnşallah anlaşması yapılan 11 tane yurtiçi ve yurtdışından takım söz konusudur. Onlar çalışmalar yapacak” dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.