DOLAR 32,5758 0.1%
EURO 35,0251 0.52%
ALTIN 2.432,350,40
BITCOIN %
Kayseri
26°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
En çok beğenilen ve izlenen yabancı diziler!

En çok beğenilen ve izlenen yabancı diziler!

IMDP puan sıralamalarına göre dünya genelinde en çok izlenen ve beğenilen yaban diziler arasında hiç şüphesiz Breaking Bad, La Casa De Papel, Vikings, Sherlock gibi diziler geliyor. Tabi bu isimler arasına 8,0 ve üzeri IMDP puanına sahip onlarca daha yabancı dizi ismi alınabilir. Örneğin uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı konu alarak izleyicisine eşsiz bir deneyim sunan ‘’Zerozerozero’’ dizisi gibi. Yada zaman makinesi konulu film severlerin takip ettiği Sherlock gibi. Bizlerde, En çok beğenilen ve izlenen 10 yabancı diziyi konu özetleri ile sizler için derledik.. İşte o yabancı diziler…

ABONE OL
Eylül 24, 2022 10:11
En çok beğenilen ve izlenen yabancı diziler!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

En çok beğenilen ve izlenen 6 yabancı dizi listesinde birinci sırada 9,5 IMDP puanı ile Breaking Bad yer alırken, 9,2 IMDP puanı ile ikinci sırada Sherlock, üçüncü sırada Fargo, dördüncü sırada La Casa De Papel, beşinci sırada The Boys ve altıncı sırada efsana Vikings dizisi gelir. Hepsinin aslında IMDP puanları birbirine çok yakın. Ama her ne kadar Vikings dizi IMDP puanı olarak birinci sıraya yükselemese de en fazla yorum alan ve dünya çapında en çok izlenen yabancı diziler arasında yer alıyor.

Alt listemizde en fazla beğenilen ve izlenen yabancı dizilerden birkaç tanesini sizler için değerlendirdik. İşte o ünlü yabancı diziler ve bu dizilere ait IMDP puanları…

1 – BREAKİNG BAD

Sıra dışı bir kurgusuyla mükemmelin üstünde diyebileceğimiz bir dizi. 9,5 IMDP puanı ile listenin 1. sırasına oturan Breaking Bad yabancı dizi, 5 sezon boyunca en çok beğenilen ve izlenen filmler arasında gösteriliyor.

Kimya öğretmeni olan Walter bir gün akciğer kanseri olduğunu öğrenir. Çok kısa bir zaman ömrü kaldığını öğrenen filmin başrol oyuncusu Walter, öldükten sonra ailesine para bırakmak için eski bir öğrenci ile uyuşturucu yapmaya başlar. İnanılmaz kimya bilgisi ile daha önce görülmemiş kalitelerde uyuşturucu üreten Walter, bilgisi ile seyircilerini büyülemekte.

2 – SHERLOCK

Sherlock yabancı diziler arasında yine en çok izlenen ve 9,2 IMDP puanı ile en çok beğeniler diziler arasında sıramızın 2. sırasına oturuyor. Zaman yolculuğu sevenler için sürükleyici bir dizi.

Sir Arthur Conan Doyle'un sevilen gizemli hikayelerinin bu güncel versiyonunda, sıra dışı dedektif ipuçlarına ulaşmak için modern Londra sokaklarını arşınlıyor. 2010-2017 yapımı dizi, 4 sezondan oluşuyor.

3 – FARGO

En çok izlenen yabancı diziler arasında olan Fargo adlı dizi, 9,0 IMDP puan sıralaması ile listemizin 3. Sırasında yer alıyor. Fargo, senaryosu, yapımı ve yönetimi Coen Kardeşler'e ait, 1996 yapımı Amerikalı sinema filmi.

69. Akademi Ödülleri'nde Fargo iki Oscar kazandı: En İyi Özgün Senaryo Ödülü ve En iyi Kadın Oyuncu Ödülü (Frances McDormand). Film ayrıca BAFTA Ödülü (David Lean Yönetmenlik Ödülü – Joel Coen) ve 1996 Cannes Film Festivali'nde En İyi Yönetmen ödülü de dahil olmak üzere pek çok uluslararası ödül kazandı.

4 – LA CASA DE PAPEL

La Casa De Papel dizisi en çok izlenen ve 8,9 IMDP puan sırlamasına göre en çok beğenilen yabancı diziler arasında listemizde 4. sırasında yer alıyor.

 

24.04.2024’te ‘evet’ için yarıştılar
Konya toplu ulaşımda örnek şehir
Tarla yolları için seferberlik
Şampiyonluk için kıyasıya yarıştılar!
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.