DOLAR 32,3830 0.19%
EURO 35,0862 -0.02%
ALTIN 2.324,690,24
BITCOIN 2270636-0,66%
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

EĞİTİMCİLERDEN BÜYÜKKILIÇ’A “EĞİTİM” ÖVGÜSÜ

Aydın Kalkan, ‘Memduh başkanımız eğitim alanında çığır açtı’ diyerek, Başkan Büyükkılıç’a teşekkür plaketi takdim etti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 05:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan ve yönetimini makamında kabul etti. Kalkan, Başkan Büyükkılıç’ın eğitim alanında çığır açtığını belirterek, eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkür plaketi sundu.

Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan ve sendika yönetimi Başkan Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu.

“EĞİTİM BİZİM OLMAZSA OLMAZIMIZ”

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, eğitimcilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Sizin hassasiyetinizi takip ediyoruz, nezaketiniz için teşekkür ediyoruz. Eğitim bizim olmazsa olmazımız. Yavrularımızı ve şehrimizi geleceğe hazırlamak, ülkemizi dünyada en iyi konuma ulaştırmanın yolu olmazsa olmaz eğitimdir. Bu alanda bizler de üzerimize düşeni yapma yönünde gayret gösteriyoruz” dedi.

“İŞİ KOLAYLAŞTIRIYORUZ, HIZLANDIRIYORUZ”

Başkan Büyükkılıç, sivil toplum kuruluşları ile birlikte dayanışmanın bereketini yaşadıklarını belirterek, “Eğitim alanındaki eksiklikleri gidermek, şehrimizi en verimli, bu alanda en yetkin konuma getirme açısından eğitime destek bağlamında lojistik fırsatları veriyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarımızla, sivil toplum teşkilatlarımızla dayanışma içerisinde olmanın da bereketini yaşıyoruz. İşi kolaylaştırıyoruz, hızlandırıyoruz, ihtiyaçları tespit ediyoruz” diye konuştu.

Birlik ve beraberlik mesajı da veren Büyükkılıç, konuşmasında, “Çocuklarımızın daha donanımlı, daha günün koşullarına uygun ve insani bir ortamda, eğitimcimizin de eğitim alanında moral ve motivasyonunu yüksek tutarak çalışma yapmasına fırsat vermek adına yaklaşımlar sergiliyoruz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın, eğitim yuvalarında değerlerimize bağlı nesiller yetişmesini nasip etsin” ifadelerini kullandı.

“DOKTOR MEMDUH BAŞKANIMIZ EĞİTİM ALANINDA BİR ÇIĞIR AÇTI”

Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan da, Başkan Büyükkılıç’ın eğitim alanında çığır açtığını belirterek, şunları söyledi:

“Doktor Memduh başkanımız gerçekten eğitim alanında bir çığır açtı. Okullarımıza yardımları oluyordu ama Sayın Başkanımız okul yaptırdı, herhalde 15-16 tane okulumuz sayın başkanımızın himmeti ile yapıldı. Diğer ilçe belediye başkanlarımız da Memduh başkanımızı örnek aldılar, bir çığır açmış oldu. Biz de sivil toplum olarak, eğitimin en büyük paydaşı olarak, sayın başkanımızın eğitime, okullara yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Gerçekten Kayseri’de derslik ihtiyacımız var. Okullarımızın yüzde 60’ı herhalde hayırseverlerimizin yaptırmış olduğu okullar, iyi ki hayırseverlerimiz var, iyi ki varsınız. Bu nedenle Eğitim Bir-Sen olarak Başkanımıza plaket takdim edelim istedik ve teşekkür edelim dedik. Ziyaretimizin sebebi budur.”

Konuşmaların ardından Kalkan tarafından Başkan Büyükkılıç’a eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Ayrıca Büyükkılıç’a, Eğitim Bir-Sen tarafından hazırlanan Türk Eğitim Sistemi Araştırma Raporları’nın yer aldığı kitap hediye edildi.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’A STK ZİYARETLERİ

Başkan Büyükkılıç, Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan ve sendika yönetiminin yanı sıra, Kadın İş Birliğini Geliştirme Derneği Başkanı Dr. Sema Karaoğlu ve dernek yönetimi ile İstanbul Kızılörenliler Derneği Başkanı Mustafa Ayten ve yönetim üyeleri ile ayrı ayrı görüştü.

Ziyaretlerde, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetimlerine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.