DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049769-2,22%
Kayseri
21°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
E-38  ŞEHRE EKONOMİK GELİR KAZANDIRACAK

E-38 ŞEHRE EKONOMİK GELİR KAZANDIRACAK

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Emin Kilci de , “KAYMEK Büyükşehir Belediye’mizin ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın önderliğinde çalışmakta. Bu anlamda kayda değer işler yapmakta ve ilimizin yöresel anlamda daha ileri götürmek için işler ortaya koymakta” dedi. Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da e-ticaretin öneminden bahsetti. Başkan Palancıoğlu, konuşmasında Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Büyükkılıç’ın kendilerine abilik yaptığını ve Büyükşehir Belediyesi çatısı altında toplayıp 16 ilçesini toplayıp kucakladığını ifade ederken, Başkan Çolakbayrakdar ise, “e-ticaretin önemini görüp şehrimizi bu yönde geliştiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ediyorum” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:38
E-38  ŞEHRE EKONOMİK GELİR KAZANDIRACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DÜNYADA GİDİŞAT E-TİCARETE DOĞRU”

Kayseri’de daha huzurlu ve daha güvenli hizmetler verdiklerini ve vereceklerini dile getiren Başkan Büyükkılıç, şöyle konuştu:

“E- ticaret konusunda yaptığımız çalışmalar neticesinde akıllı şehir belediyecilik mantığı içerisinde yaptığımız çalışmalarla ile şehrimize katkı sağladık. Ve şehrimizin bütün olarak algılanmasını sağladık. Kuaförler ve berberlerimizden başlayarak diğer sektörlerle de iş birliği söz konusu. Akıllı Şehir uygulamasında onların güvenilir bir mekân olarak hizmet verdiklerini paylaşacağız. Bu çalışmayla huzurlu, güvenli, hizmet sağladık. Dünyadaki rekor kıran e ticaret kurum ve kuruluşların olduğunu söylememe gerek yok.  2019’da e-ticaret yüzde 45 artmış. Türkiye’de bu rakam 12 Milyar dolar, dünyada ise şu anda bu sayı 3.5 trilyon dolar. Pandemi süresinde 3 ayda bu rakamlar yüzde 47 arttı. Pandemi süresince e -ticaretin bu işin olmazsa olmaz olduğunu hepimiz gözlemledik. Süreç bu şekilde olunca da Türkiye’de bundan nasibini almak istiyor. Biz de yerel bir kuruluş olarak, bu alanda çalışmalar yapıyoruz. Dünyada gidişat e -ticarete doğru. Öyleyse bizim bu alanı asla göz ardı etmememiz gerekiyor. Kendimizi geliştirmek durumundayız. Biz de Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak bu çalışmalarımız yaptık ve sizlere fırsat verdik. Amacımız ürettiklerimizi kenara atma mantığıyla değil de değerlendiren bir anlayış ile ilerlemek.  Kayseri 6 bin yıllık medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir şehir. Öyleyse Kayseri bunu en güzelini yapma bu alanda biz de varız diyebilmelidir. Buradan da emeği geçen tüm KAYMEK çalışanlarına teşekkür ediyorum.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.