DOLAR 32,3343 0.25%
EURO 35,1415 0.01%
ALTIN 2.301,311,06
BITCOIN %
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

Dünya çapında internet kesintisi!

Dünya genelinde internet kesintisi yaşanıyor. Amazon, Reddit, Guardian, New York Times, Twitch, de olduğu pek çok siteye erişim sağlanamıyor. Arızanın nedenine dair henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 23:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya çapında tüm Bloomberg, BBC gibi haber sitelerinin yanı sıra, uluslararası Amazon, Reddit, Twitch, GitHub, eBay, Etsy, Pinterest ve Stack Overflow gibi popüler internet sitelerine de erişilemiyor. Dünya basını tarafından son dakika koduyla duyurulan haberlerde, arızanın sebebinin henüz bilinmediği ifade edildi.

Financial Times’da ürün yöneticisi Matt ‘TK’ Taylor, kesintiye popüler bir CDN sağlayıcısı olan Fastly’deki bir aksaklığın nedeni olduğun düşünüldüğünü söyledi. Fastly’den yapılan açıklamada, bir kesintiyle karşı karşıya olduklarını onaylanırken, şirketten, “Şu anda CDN hizmetlerimizin performans üzerindeki potansiyel etkisini araştırıyoruz” denildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.