DOLAR 32,3756 0.17%
EURO 34,9996 -0.22%
ALTIN 2.324,790,24
BITCOIN %
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

DOLANDIRICILAR ARAÇ KİRALAMAK İSTEYENLERİ MAĞDUR EDİYOR

Ülke genelinde araç kiralama sektöründe dev çeteye bir türlü engel olunamıyor .

ABONE OL
Eylül 25, 2022 05:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bazı büyük araç kiralama firmalarının logolarını kullanarak müşterileri maddi manevi zarara uğratan şahıs ya da şahıslardan son derece sıkıntı yaşayan kişiler yasal haklarını bankada arıyorlar. Nakit ödemeyi alarak ülke genelindeki ve Kayseri Havaalanı’nda araç teslimatı yapılacağını dile getiren dolandırıcı çete üyelerine yönelik firma sahipleri uyarılarda bulundu.

Kayseri Erkilet Havalaanında işletmesi bulunan Necla Tanver de yaptığı açıklamada vatandaşlara uyarılarda bulunarak şunları söyledi.Tanver, ‘’Bir çok araç kiralama firmasının resmi sitesini kopyalayan şüpheliler , Türkiye genelinde yüzlerce kişiyi dolandırdı.Rent A Car sektöründe de hizmet veren Tanver ,daha önce şüphelilerin talimatları doğrultusunda ücretlerini banka hesaplarına gönderen mağdurlar, söz verildiği gibi ertesi gün araçlarını havaalanı kapılarının önünde bulamadılar.Dolandırıldıklarını anlayan vatandaşlar, soluğu adli makamlarda alarak şikayetçi oluyor.Bir çok şüpheli gözaltına alındı.Araç kiralama hizmeti almak isteyen müşteriler çok dikkatli olsunlar ‘’dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.