DOLAR 32,5361 0.23%
EURO 34,7897 0.09%
ALTIN 2.489,991,14
BITCOIN 20650644,05%
Kayseri
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Diyetisyen ve psikolog ücretsiz hizmet veriyor

KAYSERİ, (BGC)- Melikgazi’de sosyal hizmetler kapsamında ihtiyaç duyan vatandaşlara diyetisyen ve psikolog hizmeti ücretsiz olarak verilmeye başlandı. Belediyeye ait sosyal tesislere gelen vatandaşlar her iki branşta da danışmanlık hizmeti almaya başladı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 09:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Melikgazi Belediyesi, yeni bir hizmet başlattı. Bu kapsamda Danışmentgazi, Fedakar Gülderen, Yeniköy ve Tınaztepe sosyal tesislerimizde diyetisyen; Danışmentgazi, Tınaztepe, Necip Fazıl Kısakürek sosyal tesislerinde de psikolog görevlendirildi. İhtiyaç duyan vatandaşlar, alanında uzman kişilerden ücret ödemeden danışmanlık hizmeti almaya başladı.

Ücretsiz danışmanlık hizmeti hakkında bilgi veren Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, “Kişilerde psikolojik sorunların etkisinin azaltılması başta olmak üzere her türlü psikolojik rahatsızlıklarının tanısı ve tedavisi, henüz ortaya çıkmamış sorunlarının önlenmesi uzman psikolog tarafından ücretsiz olarak sağlanıyor. Diyetisyen ise, bağışıklık sisteminin daha güçlü olması için sağlıklı ve dengeli beslenmenin önemine vurgu yaparak vatandaşlara önemli tavsiyeler verip, danışmanlık hizmeti sunuyor. Diyetisyenimiz ayrıca zayıflama, kilo alma, sağlıklı beslenme, obezite ve çeşitli hastalıklarda beslenme tedavisi, hamilelik ve emzirme döneminde beslenme, yemek hazırlama ve pişirme önerileri, sağlıklı alternatif besin önerileri hakkında da danışanlarıyla görüşmeler yapıyor” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.