DOLAR 32,4442 -0.14%
EURO 34,7419 -0.68%
ALTIN 2.442,700,28
BITCOIN 20945321,07%
Kayseri
27°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Dimitrios Kolovetsios: Aklımızda 3 puan almak var

Dimitrios Kolovetsios: Aklımızda 3 puan almak var

KAYSERİ(1HA) –Kayserispor kaptanı Dimitrios Kolovetsios, “Taktiğimizi ve planımızı daha iyi hale getirmeye çalışıyoruz. Aklımızda 3 puan almak var” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:52
Dimitrios Kolovetsios: Aklımızda 3 puan almak var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper ligin ikinci haftasında İstanbulspor’u konuk edecek olan Kayserispor hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idmanda futbolcular kondisyon çalışması ve çift kale maç yaptı. Sakatlıkları devam eden Mame Thiam ve Joseph Attamah ve Olivier Kemen antrenmanda yer almadı. İdmandan önce gazetecilere konuşan Dimitrios Kolovetsios, “İyi bir performans sergiledik. Hocamızın bize antrenmanda gösterdiği planı uygulamaya çalıştık. Bence bu maçta daha fazlasını almayı hak etmiştir. Bazı önemli gol fırsatlarını değerlendiremedik. Bence Kayserispor taraftarı gösterdiğimiz çabadan dolayı mutludur. Ama artık bu maç bitti, önümüzdeki maça odaklanıyoruz. Hocamızla birlikte normal bir şekilde devam ediyoruz. Taktiğimizi ve planımızı daha iyi hale getirmeye çalışıyoruz. Aklımızda 3 puan almak var. Bütün düşüncemiz bu maçta 3 puan alma üzerine olacak” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.