DOLAR 32,5403 -0.04%
EURO 34,8214 -0.18%
ALTIN 2.429,920,00
BITCOIN 2107231-2,80%
Kayseri
26°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Devletin İmkanlarını Kendi Menfaatleri İçin Kullananlara Uyarı

KAYSERİ,(BGC)- Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, devlet imkanlarını kendi menfaatleri için kullananları eleştirerek, "Üniversitemizde veya herhangi bir sağlık kuruluşunda devlet imkanlarını kullanıp da özel muayanehanesine veya özel hastanesine para aktarmaya çalışarak, devletin imkanlarını kullanmaya kimsenin hakkı yoktur" dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 05:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocasinan ilçesinde Aile Sağlığı Merkezi açılışına katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, devletin imkanlarını kendi lehine kullanan kişileri eleştirerek, “Devlet hastanelerinde bulunan imkanları kendi aleyhine çevirenler olduğunu iddia ederek eleştirilerde bulunan Yıldız,”Bir konuya değinmeliyiz. Bugün üniversitemizde veya herhangi bir sağlık kuruluşunda devlet imkanlarını kullanıp da özel muayanehanesine veya özel hastanesine para aktarmaya çalışarak devletin imkanlarını kullanmaya kimsenin hakkı yoktur. Devlet imkanlarını kullanmaya kimsenin hakkı yoktur. Bunların araştırılmasıyla alakalı bazı isimler geliyor bizlere. Önümüzdeki süreçte hep birlikte göreceğiz, kimse hastasına özel muayenehane parasını aldığı için tasarruflarını değiştiremez. Vatandaşımız bu kadar sağlıklı yapılan reformu, bu kadar sağlanan hizmetleri eşit şartlarda alma imkanına sahiptir” diye konuştu.
Sözlerini sürdüren Yıldız şöyle konuştu: “Eskiden mal varlığını satıp muayene olmaya gelenler vardı. O tür imkansızlıklar artık tarihe gömüldü. Şimdi sırf kendine interland oluşturmak için bazı kişilerin hem kul hakkına hem de devlet hakkına girdiklerini görüyoruz. Bizim görevimiz bu hakkaniyet ölçüsünde bunlarla mücadele etmektir. Eğer biz bunlarla mücadele etmezsek alın teriyle gece gündüz demeden çalışan meslektaşlarımızın, hemşehrilerimizin ve sağlık çalışanlarımızın hakkını korumamış oluruz. O yüzden herkes ayağını denk alacak, devlet imkanlarını kendi özel hallerine peşkeş çekmeyecek. Bunu da burada söylemek istiyorum.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.