DOLAR 32,5455 0%
EURO 34,9868 0.39%
ALTIN 2.425,610,12
BITCOIN 2087584-4,10%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
DEVELİ SAKİNLERİ ; KILINÇ ”HALKIN ADAMI”

DEVELİ SAKİNLERİ ; KILINÇ ”HALKIN ADAMI”

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin, bu sabah bir açıklama yaparak Kayseri'nin en büyük taşra ilçesi olan Develi de İlçe Başkanı Mahmut Kılınç'ı görevden aldığını duyurmuşdu. Bu açıklama Kayseri'de de gündem olurken, ilçedeki vatandaşlardan bu karara tepki yağdı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:43
DEVELİ SAKİNLERİ ; KILINÇ ”HALKIN ADAMI”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Önder Narin,bu sabah Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç'ı görevden aldığını duyurdu ve başka bir açıklama da yapmadı. Narin'e karşı bir açıklama yapan Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç ise görevinin başında olduğunu İl Başkanı ile herhangi bir sorununun bulunmadığını ifade etti. Develi'de çalışkanlığı ile bilinen, en ücra köşedeki köylere bile giderek vatandaşların sorunlarını dile getiren ve sorunların çözümünde yardımcı olan Mahmut Kılınç'ın görevden alınması büyük yankı uyandırdı. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Önder Narin'in kararına tepki gösteren bir çok vatandaş, kararın yanlış olduğunu savundu. Yapılan yorumlarda en dikkat çekici olanı ise, “Adam köy köy gezip milletin derdine derman aradığı kimsenin gündeme getiremediği şeyleri söylediği görevini eksiksiz yaptigi için mı alındı asıl bunu görevden alanı almak lazım adam sahada gece gündüz halk için çalışıyor” satırları oldu.

 

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.