DOLAR 32,3720 0.15%
EURO 34,9739 -0.3%
ALTIN 2.324,290,22
BITCOIN 22800170,40%
Kayseri
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
DEVELİ HALKININ AKLIYLA  ALAY EDİYOR

DEVELİ HALKININ AKLIYLA ALAY EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar bir yayın kuruluşuna 2. etap meydan projesi, terminal, kentsel dönüşüm gibi projeleri yaparak Develi'mizi farklı bir çehreye kavuşturacağız açıklamalarında bulunmuştu. Başkan Cabbar'ın açıklamalarının ardından Yeniden Refah Partisi Develi ilçe Başkanı Mahmut Kılınç "Sayın Cabbar bayat projeleri vaat ederek Develi halkının aklıyla alay etmeye devam ediyor" diyerek sert eleştirilerde bulundu.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:20
DEVELİ HALKININ AKLIYLA  ALAY EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç açıklamasında “Geçtiğimiz günlerde Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar bey bir yayın organına 2022 yılında terminal, 2.etap meydan projesi ve kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirerek Develi’mizi farklı bir çehreye kavuşturacağız ifadelerini kullanmış. Sayın Cabbar’da vaat çok ama icraat yok, birincisi terminal sayın Cabbar’ın 2014 seçim vaadiydi dolayısıyla Develi halkı 8 yıldır terminalin yapılmasını bekliyor,8 yıldır terminal vaatten öteye gitmedi inşaallah bu sene yapılır da Develi halkı terminale kavuşur. Şimdi sormadan edemiyorum madem terminal ihale aşamasında bu sene yapımına başlanacaktı, neden mini terminal yapıldı? O kadar masraf neden edildi? Vatandaş hizmet isteyince para yok boş harcamalara gelince para çok.
Madem yeni terminal yapılma aşamasındaydı mini terminal neden yapıldı?
Sayın Cabbar 2. etap meydan projesini 2018 yılında yapacağını duyurmuş hatta o projeyle alakalı Develi Belediyesi internet sitesinden bir video yayınlanmıştı, 2018 yılında yapılacaktı aradan 4 yıl geçti 2022 yılına girdik sayın Cabbar hâlâ yapılacağını söylüyor, vaat çok yapan yok inşaallah bu sene vaatte kalmaz projeler hayata geçer, gerçi Başkan Cabbar’ın vaatleriydi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yapacak.”ifadelerini kullandı

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.