DOLAR 32,3308 0.24%
EURO 35,0676 -0.2%
ALTIN 2.280,900,16
BITCOIN 22909191,84%
Kayseri
11°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Develi de Salı pazarı esnafı rezil oldu.

Develi de Salı pazarı esnafı rezil oldu.

Yeni yapılan Pazar yerinin çatısı yağan sağanak yağmurda akıtınca Pazar esnafının satmak için tezgahına koyduğu mallar ıslandı. Bazı esnafların maddi zararı çok yüksek olduğu öğrenildi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:12
Develi de Salı pazarı esnafı rezil oldu.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Davet üzerine Pazar yerine giden Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç sağanak yağmurda mağdur olan Pazar esnafını dinledi.

Yetkililere büyük tepki gösteren Pazar esnafı: “Kemal Sondaj abimiz pazarcı çadırı eğer yetiştiremeseydik adamın tezgahı haşat olduydu. Elli defa dedik buralar akıyor diye bu bağlantı yerlerinden hala akıyor, dernek başkanına dedik, belediye başkanının buraya gelen zabıtalarına dedik ki “ kardeşim burası akıyor bakın üstümüz açık buradan yağmur, yaş geliyor” bir şey yok böyle yapıldı diyorlar. Burada yaşayan biziz dedikçe Belediye bunu uygun gördü diyorlar, kime danıştınız, pazarda gelip de bir tane adama sordunuz mu, yok. Kimse bir şey sormuyor. Ondan sonrada bir şey oldu mu diyor ki “bura ıslanmış yazak” yazmak çare değil ki. Bugün gelmişler yazmışlar ismimizi yapılacağı muamma. Akıntılar oluklara akmıyor direk ortaya akıyor, hadi bunun masrafını kim ödeyecek” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.