DOLAR 32,5631 0%
EURO 34,9068 0.04%
ALTIN 2.428,49-0,05
BITCOIN %
Kayseri
27°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ecdadımızın bağımsızlığı ve onuru için hiçbir dünyevi güç karşısında eğilmeyeceğini tüm dünyaya göstererek büyük fedakarlıklarla kurduğu Cumhuriyet’in 97. yılının kutlu olmasını diledi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı şöyledir:

“Millet olarak şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından olan Cumhuriyet’in ilan edilmesinin 97. yılını coşkuyla kutluyoruz.

Aziz milletimiz ülkemizi dört bir taraftan kuşatan işgalci güçlere karşı başlattığı Milli Mücadeleyi kazandıktan sonra açtığı yeni sayfanın baş satırına büyük harflerle Cumhuriyet yazmıştır.

Ecdadımız, varlığına kast eden müstevlilere karşı birlik ve dayanışma ruhuyla mücadele etmiş, kanını dökmüş, canını vermiş; bağımsızlığı ve onuru için hiçbir dünyevi güç karşısında eğilmeyeceğini tüm dünyaya göstererek büyük fedakarlıklarla kurduğu Cumhuriyet’i bizlere emanet bırakmıştır.

En zor zamanlarında bile dünyaya sadakat ve vatanseverliğin eşsiz örneklerini göstererek bugünlere gelen Türk Milleti, Cumhuriyet’e ilk günkü heyecan ve samimiyetle bağlıdır.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.