DOLAR 32,5974 0.34%
EURO 34,8197 0.21%
ALTIN 2.512,771,15
BITCOIN %
Kayseri
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Corona Virüsü Salgınında İkinci Dalga Başladı

Corona Virüsü Salgınında İkinci Dalga Başladı

Corona virüsü salgınında dünyadan korkutan haberler gelmeye devam ediyor. Corona virüsü salgınının merkez üssü olan ABD'den korkutan açıklamalar yapıldı ancak İsrail de ikinci dalgaya girdiklerini duyurdu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:04
Corona Virüsü Salgınında İkinci Dalga Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrail Sağlık Bakanı Yuli Edelstein yaptığı açıklamalarında ülkesinin corona virüsünde ikinci dalgaya girdiğini duyurdu.

İKİNCİ DALGA BAŞLANGICI

Sağlık Bakanı konu hakkındaki açıklamalarını sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdi. Bakan Sosyal medyadan düzenlediği basın toplantısında corona virüsünün ikinci dalgasının başlangıcında olduklarını ifade eden bundan dolayı yeni kısıtlamaya gidilmek zorunda kalındığını belirtti.  

YENİ TEDBİRLER ALINACAK  

Bakan Edelstein alınacak olan önlemler hakkında da açıklama yaparak “Kısıtlamalar, toplantıları ve düğün salonları ile Yahudi ibadethanelerini kapsayacak.” ifadelerini kullandı. Bununla birlikte açıklamalarında kararların ekonomi ve sağlık alanındaki ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak alındığını ifade eden Bakan Edelstein talimatlara uyulmadığı takdirde, açık yerlerin kapatılmak zorunda kalacağı uyarısını yaptı.  

İsrail Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre son 24 saatte 1 kişi covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti, 218 yeni vaka tespit edildi. 

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.