DOLAR 32,5668 0.13%
EURO 35,0133 -0.09%
ALTIN 2.438,650,14
BITCOIN %
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Corona virüs salgınında korkutan oldu!

Corona virüs salgınında Avrupa'da korkulanlar olmaya başladı. Son olarak alınan bilgilere göre Fransa başkent Paris’i ve Marsilya’nın da bulunduğu Bouches-du-Rhone bölgesini yeniden kırmızı bölge ilan etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 10:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz Aralık ayında Çin'de ortaya çıkmasının ardından tüm dünyaya yayılan corona virüs salgını yeniden Avrupa'yı ayağa kaldırdı. Corona virüs salgının 2. dalga ile karşı karşıya kalan Fransa hükümeti, Paris ve Bouches-du-Rhone’u vakaların artmasının hemen ardından kırmızı bölge ilan ettiğini açıkladı.

FRANSA'DA KIRMIZI ALARM!

Kırımızı bölge ilan edilmesi sonrasında insan ve araç sirkülasyonunu sınırlama, toplu taşıma ve hava ulaşımını kısıtlama, kamu binalarını ve virüs bulaşma riskinin yüksek olduğu mağazaları kapatma gibi önlemleri peşi sıra geleceğ aktarıldı.

3 KRİTERE GÖRE KIRMIZI BÖLGE İLAN EDİLİYOR

Fransa’da bölgelerin hangi kategoride yer alacağı; corona virüsün bölge içindeki yayılma hızı, hastanelerin doluluk oranı ve sağlık kuruluşlarının test yapma kapasitesi gibi üç kriter üzerinden değerlendirilirken şartların daha serbest olduğu bölgeler ‘yeşil bölge’ ya da sıkı olduğu bölgeler ‘kırmızı bölge’ ilan edilerek kısıtlamalara kısmen devam ediliyor.

30 BİN KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Son verilere göre Fransa’da şimdiye kadar 30 bin 263 kişi yaşamını yitirdi, toplam vaka sayısı da 230 bini geçti.

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.