DOLAR 32,3771 0.16%
EURO 34,9802 -0.31%
ALTIN 2.324,380,23
BITCOIN %
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Çöl varanı bulundu

Çöl varanı bulundu

Birecik ilçesinde vatandaşlarımızca Çöl Varanı bulunmuş ve duyarlı vatandaşlarımızca Birecik Böğürtlen Karakoluna haber verilmesi üzerine komutanlıkça süratle Çöl Varanı bulunan alana gidilmiştir. Duyarlı komutanlarımız Şanlıurfa Şube Müdürlüğünüzle irtibat kurmuş ve sağlığı yerinde olduğu tespit edilen Çöl Varanı komutanımızca bulunduğu alanda doğaya bırakıldı. Birecik Böğürtlen Karakol Komutanlığına ve vatandaşlarımıza, gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ederiz.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:29
Çöl varanı bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birecik ilçesinde vatandaşlarımızca Çöl Varanı bulunmuş ve duyarlı vatandaşlarımızca Birecik Böğürtlen Karakoluna haber verilmesi üzerine komutanlıkça süratle Çöl Varanı bulunan alana gidilmiştir. Duyarlı komutanlarımız Şanlıurfa Şube Müdürlüğünüzle irtibat kurmuş ve sağlığı yerinde olduğu tespit edilen Çöl Varanı komutanımızca bulunduğu alanda doğaya bırakılmıştır. 

Bu vesile ile Birecik Böğürtlen Karakol Komutanlığına ve vatandaşlarımıza, gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ederiz.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.