DOLAR 32,3720 0.15%
EURO 34,9739 -0.3%
ALTIN 2.324,290,22
BITCOIN 22800170,40%
Kayseri
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Çocukların velayeti anneanneye verildi

Çocukların velayeti anneanneye verildi

KAYSERİ(1HA) – Kayseri’de 11’inci kattaki evinin balkonundan düşerek ölen Raziye Ebru E.’nin (33) iki çocuğunun velayeti, Raziye Ebru E.’nin annesine verildi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:40
Çocukların velayeti anneanneye verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, 20 Haziran 2021’de merkez Kocasinan ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi Göksun Sokak üzerindeki bir apartmanda meydana gelmişti. Raziye Ebru E., saat 04.30 sıralarında 11’inci kattaki evinin balkonundan düşerek yaşamını yitirmişti. Olaydan sonra Raziye Ebru’ E’nin 8 yıllık eşi H.D.E gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Koca H.D.E., ‘Eşe karşı kasten öldürme’ suçundan iddianame hazırlandı. Kayseri 6´ncı Ağır Ceza Mahkemesi´nde ölen kadının kocası tutuksuz sanık H.D.E’nin yargılanmasına başlandı. Suçlamaları kabul etmeyen sanık, eşi ile mutlu bir evlilikleri olduğunu söyleyerek, “Gece saat 3 gibi isten eve geldim. Mutlu bir evliliğimiz vardı. Sorunumuz yoktu. Ben şaka yapardım. Olay anında eşim 7 aylık kızımızı emziriyordu. Ardından onu pusete koydu, bir anda pencereye yöneldi. Oradan balkona geçip kendini aşağı bıraktı. Aşağı indim, Ebru´ya kalp masajı ve suni teneffüs yaptım. `Ambulansı arayın´ diye bağırdım. O gün eşimin anne ve babası da bizdeydi. Onlar da aşağı indiler. Suni teneffüs yaparken, boğazından hırıltılar geliyordu” diye konuştu.
Yaşamını yitiren Raziye Ebru E.’nin annesi E.D., torunlarını kızının kocası H.D.E.’den almak için velayet davası açtı. Kayseri 9’uncu Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmada Raziye Ebru E. İle H.D.E. çiftinin 7 ve 1.5 yaşlarında olan çocuklarının velayeti anneanne E.D.’ye verildi.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.