DOLAR 32,4863 -0.18%
EURO 34,9622 0.34%
ALTIN 2.435,040,51
BITCOIN 21013591,13%
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101. kuruluş yıl dönümünü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Fadıloğlu, mesajında tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 21:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

FADILOĞLU: “ÇOCUKLARIMIZIN YARINLARA UMUTLA BAKMALARINI İSTİYORUZ”

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101. kuruluş yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan tarihini çocuklar için bayram olarak ilan etti. Bildiğiniz gibi bu bayram, dünyadaki ilk çocuk bayramıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yılını ve aynı zamanda tüm dünya çocukları ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın coşku ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiştir. Bizler de geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, çağdaş düşünceli insanlar olarak yetişmeleri için çok çalışmaktan bir an bile vazgeçmeyeceğiz.

Çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır. Çocuklarımızın barış ve huzur içinde yaşayacağı bir ülke oluşturma gayretimizde; yaptığımız ve yürüttüğümüz her çalışma ile geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yarınlara umutla bakmalarını istiyoruz.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.