DOLAR 32,4949 -0.16%
EURO 34,9535 0.26%
ALTIN 2.437,780,62
BITCOIN 2074748-1,45%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

CMK hizmet aracı

Kayseri Barosu CMK hizmet aracı’nı paylaştı. Kayseri Barosu Başkanı Av. Cavit Dursun 5 Nisan Avukatlar Günü’nden itibaren hizmete bağlayacak olan CMK hizmet servis aracını tanıttı. Dursun ,‘’Şu anda 2204 kayıtlı avukat sayısıyla, Türkiye'nin 10. büyük barosu olan Kayseri baromuzda, sürekli olarak, sizlere yeni hizmetler sunulmaya çalışılmaktadır.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 20:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun zamandır yapılması düşünülen ve planlanan hizmetlerden birisi daha, 5 Nisan Avukatlar Günü’ne atfen, bu araç hizmete sunulmaktadır. Şöyle ki CMK hizmet servis aracı Kayseri merkezde hizmet vermek üzere, Baro Başkanlığımızca, 2020 yılı fiyatı üzerinden %27 kamu kurumu indirimiyle, 2021 model, 38-AV-268 plakalı, Ford Custoam marka, 8+1 yeni minibüs satın alınmıştır. Bu hizmet, adliyeden hareket edecek ve geri adliyeye getirecek şekilde, hafta içi ve mesai saatleri içerisinde, tek şöförle verilmeye başlanacaktır. İleride şartlar, sayı, ihtiyaç ve talebe göre, hizmetin içeriği, şekli ve niteliği değiştirilebilecek, genişletilip artırılabilecektir.Aslolan meslektaşlara hizmet olup, bu hizmetler başlangıç adımlarıdır.CMK hizmet aracı, Kayseri Merkezdeki tüm karakollar, ÇİM vb. soruşturma ifade işlemlerine gidiş gelişlerde kullanılacaktır.Adliyeden hareket edip, geri adliyeye getirecek şekilde hizmet verilecektir. Belli ifade noktalarına gidildiğinde, mesafe, yeni talep, süre ve fayda şartları değerlendirilerek, duruma göre bekleme yapılarak, işlemin sonunda, avukat meslektaşımız geri adliyeye getirilecektir.İfade noktasına götürülme, bırakılma veya bekleme esnasında yeni talep olması halinde, makuliyet, fayda, mesafe ve süre nazara alınarak, en makul karar ve uygulama yapılmaya çalışılacaktır.Adliye ve ilgili ifade noktası arasında, en yakın, trafik yoğunluğu az ve en kısa süre nazara alınacaktır. Taleplerin aynı anda olması halinde, servisten birlikte faydalanılacak olup, makuliyet, mesafe, yakınlık ve hizmet gereğince, sırayla ifade noktalarına gidilecektir.Taleplerin art arda çakışması halinde, makuliyet içerisinde sıraya konulacaktır.Sıraya konulmadan doğabilecek gecikmelerden Baromuz sorumlu değildir. Özel talep ve istekler değerlendirilmeyecek olup, anlayış, iyiniyet, makuliyet ve hoşgörü içerisinde hizmet verilecektir. Kullanım bilgileri ve hizmet ayrıntıları internet sitemizde yayınlanacak, ayrıca mesajla bilgi verilecektir. CMK servis hizmet aracımızın iletişim numarası 0 552 600 1926 ‘ dır.Hayırlı ve uğurlu olsun’’ ,dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.