DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Kayseri
22°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Çiftçi kara gün yaşıyor

Çiftçi kara gün yaşıyor

Partisinin En Genç divan üyesi olan Çakmak sorunlara değinmeye devam ediyor Çakmak: çiftçilerimiz her zaman en önemli yerdedir çiftçi olmassa üretim olmaz yaşam zayiflar gıda olmaz bu yüzden hangi iktidar olursa olsun ilk işi çiftçiyi refaha ulaştırmak ekip biçmeyi kolaylaştirmak yönünde çalışmalar yapmalıdır ama günümüzün iktidarı, Ekip biçmeyi o kadar zorlaştırıyorki çiftçi toprağını terk ediyor .

ABONE OL
Eylül 25, 2022 13:39
Çiftçi kara gün yaşıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çiftçinin geçen sene 7 tl olarak Aldığı mazot bu yıl olmuş 20 tl çiftçi nasıl alsın ektiği para etmiyor tarlada kalıyor çiftçi gübre ilaç atamıyor çünki geçen sene aldığı fiyat bu sene %300 zamlanmış. Çiftçi diyorki ekmemek daha kârlı hâle geldi iktidar herşeyi ithal alma politikasiyla yerli çiftçimizi öldürdü çiftçi ne yapacağını şaşirmış durumda ve bu durum git gide kötüye doğru ilerliyor çiftci çok iyi desteklenmeli finanse edilmeliki gıda’da ucuzlasın biz Anadolu insanı için en önemli ham maddelerden birisi Un dur üretim zayıfladığı için Un fiyatlarıda artıyor bir çok gıdayı etkiliyor çiftçi sattığı buğdayı ekerken geri alamıyor kısacası çiftcinin umutlarını don vurdu çiftcimiz başımızın tacıdır her zaman sesi olmaya yanlarında ve yarınlarında olmaya devam edeceğiz.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.