DOLAR 32,6025 0.27%
EURO 34,7891 0.35%
ALTIN 2.408,96-0,97
BITCOIN 21616390,54%
Kayseri
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
CHP vekili Arık için sert konuştu

CHP vekili Arık için sert konuştu

KAYSERİ (1HA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, katıldığı bir televizyon programında CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık’a yüklendi. Vali ile uyum içinde çalıştıklarını vurgulayan Büyükkılıç, “İnadına biz bir arada devam edeceğiz, el ele tutuşacağız, birlikte çalışacağız, bu şehri daha iyi noktaya taşıyacağız. Bundan rahatsız olanlar olmaya devam etsin. Ben doktorum varsa tedaviye ihtiyacı olan gerekli tedaviyi de yaparım” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:54
CHP vekili Arık için sert konuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Ben nöroloğum, tedaviye ihtiyacı olan varsa tedavi ederim”

Kayseri’de 57 muhtarın CHP’ye üye olduğu haberleri üzerine Cumhur ittifakı ile CHP’nin arası açıldı. Cumhur İttifakı, muhtarların istekleri dışında CHP’ye üye yapıldığını öne sürerken, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ise muhtarların ıslak imzalı üyelik başvurularıyla basının karşısına çıktı. Basın toplantısında Arık, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’i, iktidarın valisi gibi davranmak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte hareket ederek parti üyesi olan muhtarlar üzerinde baskı oluşturmakla suçladı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.