DOLAR 32,3830 0.18%
EURO 35,0974 0.01%
ALTIN 2.324,990,25
BITCOIN 2275147-0,40%
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

CHP’Lİ PARLAR’DAN HÜKÜMETE ELEŞTİRİ

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, son zamlar ve ekonomideki gidişata ilişkin konuştu. Sert ifadeler kullanan CHP’li Parlar, iktidarın üzerinde milyonlarca insanın ahı olduğunu söyledi. Yeni yıl zamlarla beraber geldi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 09:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gıda fiyatlarının yanı sıra elektrik ve doğal gazda yaşanan fahiş zamlar vatandaşları çileden çıkardı. Ekonomideki gidişat ise vatandaşın canını bir hayli sıkıyor. Öte yandan ülkenin dört bir yanında da vatandaşlar evlerine ve iş yerlerine gelen faturalara isyan ederek protestolar düzenliyor. CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar da zamlar, protestolar ve ekonomideki gidişata ilişkin açıklamada bulundu. Başkan Parlar şöyle dedi:

“İNSANLAR PATLAMA NOKTASINA GELDİ”

“Ülke büyük bir ekonomik kriz içerisinde. Tek adamın kontrolündeki AKP hükümeti ne yapsa ne etse her şeyi eline yüzüne bulaştırıyor. Atılan her adımlar, yapılan sözde her reformlar düğmenin gömleği yanlış iliklendiği için hiçbir işe yaramıyor. Tek adam iktidarının bilgisiz ekonomi politikaları ve çevresindeki liyakatsiz ilgili bakanlar nedeniyle bugün 84 milyon yurttaş boğazına kadar krizin içine batmış durumda. İnsanların aldıkları ücret hiçbir ödemesini karşılayamıyor. Kira, faturalar, borçlar, işsizlik derken insanlar artık patlama noktasına geldi.”

“BİR KAYBEDECEKSENİZ BEKLEDİKÇE ON KAYBEDECEKSİNİZ”

“Koltuğu kaybetmeme uğruna erken seçimden de kaçan iktidar ve küçük ortağı şunu bilsin ki orada durdukları her an bu halkın size olan öfkesi daha da büyüyor. Yapılacak ilk seçimde bir yenilecekseniz, beklediğiniz her an 10 yenileceksiniz.”

“ÜZERİNİZDE DONARAK ÖLEN RAMAZAN NAZLI’NIN AHI VAR!”

“Türk milleti size sandıkta öyle bir ders verecek ki. Halkı düşürdüğünüz bu durum nedeniyle hepiniz hesap vereceksiniz. Üzerinizde milletin ahı var. Üzerinizde geçinemeyenlerin, barınamayanların ahı var. Üzerinizde Isparta'da elektrik olmadığı için donarak ölen 70 yaşındaki Ramazan Nazlı'nın ahı var. Atanamadığı için intihar eden öğretmenlerin ahı var. Çocuğuna gönül rahatlığıyla düzgün beslenmesi için ihtiyaç duydukları gıda maddelerini alamayan annenin babanın ahı var. Bu ahlar sizi yiyip bitirecek.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.