DOLAR 32,3304 0.24%
EURO 35,0604 -0.22%
ALTIN 2.282,190,22
BITCOIN %
Kayseri
11°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Cesedi Kuyudan  çıktı

Cesedi Kuyudan çıktı

Kayseri de 21 yıl önce kaybolan bir kadına ait cesedin kemikleri Yılanlı Dağı bölgesinde bulunan bir kuyuda bulundu.Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 13:40
Cesedi Kuyudan  çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ (1HA)- Kayseri’de Yılanlı Dağı’ndaki kuyudan insana ait kemik parçaları ve çanta çıktı. Çantadan çıkan kimlikte cesedin 21 yıl önce kaybolan Ayşe Kavak’a ait olduğu belirlendi.

Yılanlı Dağı’ndaki bir kuyuda insana ait kemikler olduğu söylentiler üzerine araştırmalar başlatıldı. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in talimatı üzerine olay yerine özel ekipler gönderildi. Yaklaşık 8 metre derinliğindeki kuyuya itfaiye ekipleri tarafından inildi. Olay yeri inceleme ekibi, kemik parçaları, çanta ve peruk buldu. Çantadan çıkan kimlikle cesedin 21 yıl önce kaybolan Ayşe Kavak’a ait olduğu belirlendi.

Cesede ait kafatasının çene kısmında kırık olduğu görülürken, kemik parçaları incelenmek üzerine Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Ayşe Kavak’ın kaybolduğu gün, çocukları tarafından kolunda 3 bileziği, kolyesi ve yüzükleri olduğu bilgisine ulaşıldı. Kavak’ın ölüm sebebinin altınları için öldürüp, kuyuya atıldığı düşünülüyor.

NE OLMUŞTU?

21 yıl önce kiralık ev aramak için çıkan Ayşe Kavak bir daha evine dönemedi. Eşi Halil Kavak kaybolan eşini televizyon programlarına katılıp aradı. Eşini bulabilmek için dükkanı dahil tüm varlığını satan Halil Kavak, 2012 yılında hayatını kaybetti

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.