DOLAR 32,4448 -0.15%
EURO 34,8070 -0.5%
ALTIN 2.446,620,44
BITCOIN 20688860,60%
Kayseri
27°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Büyükşehir’in Gençlik Merkezi’nde ‘Tecrübe’ Konuşuyor

Büyükşehir’in Gençlik Merkezi’nde ‘Tecrübe’ Konuşuyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) tarafından işletilen Talas Gençlik Merkezi’nde ‘Tecrübe Paylaşım Etkinlikleri’ başladı. Her hafta bir konuğu gençlerle buluşturacak etkinlik kapsamında, bu haftanın konuğu Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa oldu.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 13:39
Büyükşehir’in Gençlik Merkezi’nde ‘Tecrübe’ Konuşuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Belediyesi’nin restore ederek gençlerin eğitimi için hizmete sunduğu tarihi bina Talas Gençlik Merkezi adı altında 68 öğrenciyle faaliyetlerini yürütüyor.

Türkiye’de ilk ve tek olan proje kapsamında Anadolu Liseleri, Fen Liseleri, Anadolu İmam Hatip Liseleri ve Sosyal Bilimler Liseleri’ni içinde barındıran, öğrencilere akademik derslerin yanında İslami ilimler dersleri de veren merkez, ayrıca âdâb-ı muaşeret, bahçe ziraat, hayvan bakımı, sanat ve atölye, diksiyon ve hitabet derslerini de kapsayan bütünleşik bir eğitim programı da sunuyor

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.