DOLAR 32,5480 -0.02%
EURO 34,8813 -0.01%
ALTIN 2.437,460,32
BITCOIN 21723700,20%
Kayseri
22°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
BÜYÜKŞEHİR’DEN HİZMET İÇİ EĞİTİM PROGRAMI

BÜYÜKŞEHİR’DEN HİZMET İÇİ EĞİTİM PROGRAMI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş (KAYMEK) bünyesinde faaliyet gösteren Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi, öz saygı, motivasyon, kurumsal aidiyet ve meslek etiği konuları üzerine hizmet içi eğitim programı düzenledi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:57
BÜYÜKŞEHİR’DEN HİZMET İÇİ EĞİTİM PROGRAMI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de eğitim ve kültür faaliyetlerinin adresi olan Büyükşehir Belediyesi kuruluşu KAYMEK, Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi aracılığı ile eğitim seminerlerine devam ediyor. Bu kapsamda Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen hizmet içi eğitim programına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı İbrahim Özçekiç, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Oğuzhan Postallı, İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan, Kent Tarihi ve Tanıtımı Daire Başkanı Gürcan Senem, Zabıta Daire Başkanı Mustafa Kayacık ile belediye personelleri katıldı.

Huzur Çınarı’nın tanıtım videosunun izletildiği programda Uzman Aile Danışmanı Sebahat Bayar kişisel gelişimde ‘öz saygı ve öz şefkat’, Medya ve İletişim Uzmanı Fatma Kırıcı ‘motivasyon’ ve uzman danışmanlar Hatice Demirel ile Muhammed Ali Akdağ ‘kurumsal aidiyet ve meslek etiği’ konuları ile ilgili sunum yaparak, belediye personellerine önemli bilgiler verdiler.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, bu programı hizmet içi eğitim semineri kapsamında düzenlediklerini belirterek, uzman danışmanlara katkılarından dolayı teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.