DOLAR 32,3316 0.24%
EURO 35,1057 -0.08%
ALTIN 2.298,430,93
BITCOIN %
Kayseri
20°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BÜYÜKŞEHİR’DEN GECE MESAİSİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN GECE MESAİSİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin Kartal Kavşağı ile Döner Kümbet arasında kalan ana arterde gece saatlerinde gerçekleştirdiği asfalt yenileme çalışmalarını yerinde takip etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:14
BÜYÜKŞEHİR’DEN GECE MESAİSİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler 2020 yılının ilk yarısında şehir merkezindeki birçok alanda ekonomik ömrünü tamamlayan mevcut asfaltlarda, asfalt yenileme çalışmaları gerçekleştirdi. Bu çalışmalara Kartal Kavşağı ile Döner Kümbet arasında kalan ana arter ile devam eden Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını Başkanı Memduh Büyükkılıç da yerinde inceleyerek, özverili çalışmalarından dolayı ekiplere teşekkür etti.  Çalışma yapılan bölgenin trafik yoğunluğunu göz önünde bulunduran Büyükşehir ekipleri çalışmalarına akşam saat 21’de yolu trafiğe kapatarak başladı. Gece boyunca devam eden çalışmaların ardından sabah 6.30’da da yol yeniden trafiğe açıldı.  Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Kartal Kavşağı ile Döner Kümbet arasında gerçekleştirilen çalışmada toplam 1300 metre uzunluğundaki yolun zemin alt yapısı iyileştirilerek 2 bin 200 ton yüksek kaliteli ve konforlu stonmastik asfalt serimi yapıldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.