DOLAR 32,4964 0.26%
EURO 34,6153 0.33%
ALTIN 2.489,180,26
BITCOIN %
Kayseri
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKŞEHİR’DEN 8’İNCİ KÜTÜPHANE

BÜYÜKŞEHİR’DEN 8’İNCİ KÜTÜPHANE

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Mevlana Kütüphanesi’nin tanıtım törenine katıldı. Büyükşehir’in 8’inci kütüphanesi olarak hizmet vermeye başlayan Mevlana Kütüphanesi’nin ardından yakın zamanda 2 kütüphane daha hizmete alınarak kütüphane sayısı 10’a yükselmiş olacak.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 13:26
BÜYÜKŞEHİR’DEN 8’İNCİ KÜTÜPHANE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Büyükkılıç, Mevlana Kütüphanesi Tanıtım Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Çaylarımız, çorbalarımız bedava. Kütüphanelerimizde geniş, ferah ve modern okuma salonlarımız bulunuyor. Ücretsiz internet mevcut” dedi.

Kayseri’yi ‘kütüphaneler şehri’ yapma yolunda gayretlerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla 58. Kütüphane Haftası’nda hizmet vermeye başlayan ve özellikle öğrenciler başta olmak üzere vatandaşlardan yoğun ilgi gören Mevlana Kütüphanesi’nin tanıtım töreni gerçekleştirildi.

Talas ilçesi Mevlana Mahallesi Elçibey Caddesi’nde faaliyet gösteren Mevlana Kütüphanesi’nin tanıtım törenine Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlarından Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve ilçe sakinleri katıldı.

Program, Kuran-ı Kerim’i güzel okuma dünya birincilerinden hafız Ahmet Sarıkaya’nın, Kuran tilaveti ile başladı. Törende, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kısa tanıtım filmlerinin sinevizyon gösterimi yapıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, “Allah’a şükürler olsun hizmetten hizmete koşuluyor, dayanışma içerisinde 16 ilçe belediye başkanıyla el ele gönül gönüle verip, bakanlarımızla, milletvekillerimizle, kamu idaresinde bulunan mülki amirlerimizle dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyen bir şehirde hizmet etmenin onurunu taşıyoruz. Sayın valimize bir kez daha Kayserimize ‘hoş geldiniz’ diyor, inşallah hep beraber Kayseri’mizde güzel hizmetlere imzalar atacağımızı paylaşmak istiyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.