DOLAR 32,6021 0.39%
EURO 34,8256 0.25%
ALTIN 2.491,480,30
BITCOIN %
Kayseri
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BÜYÜKŞEHİR’DE ‘PINARBAŞI’ ZİRVESİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı Kaymakamı İbrahim Gökmen ve Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu ile beraberindeki heyeti kabul etti. Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı heyeti ile ilçeye değer katan projeleri değerlendirdi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 05:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hem kent merkezinde hem de ilçelerde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe belediyeleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç’ı, Pınarbaşı Kaymakamı İbrahim Gökmen, AK Parti İlçe Başkanı Türkay Kara, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu ve Başkan Yardımcısı Süleyman Şahan makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Pınarbaşı’nda yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını ifade eden Başkan Büyükkılıç, birlik ve beraberlik içerisinde Pınarbaşı projelerine destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman 16 ilçenin yanında olduklarını belirten Başkan Büyükkılıç, ilçede yapılan çalışmalar ve ilerleyen süreçte gerçekleştirilecek projeler hakkında istişarede bulunduklarını ifade etti. Pınarbaşı Belediye Başkanı Uzunluoğlu ise Başkan Büyükkılıç’a tüm ilçelere olduğu gibi Pınarbaşı ilçesine gösterdiği özel ilgiden dolayı teşekkür etti.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.