DOLAR 32,6037 0.39%
EURO 34,8196 0.23%
ALTIN 2.486,850,11
BITCOIN %
Kayseri
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 8 ALANDA KAZI ÇALIŞMALARINA DESTEK VERİYOR

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Arkeoloji Müzesi’ndeki Kültepe Kaniş Eserleri ve Endemik Bitki Türleri Sergisi Açılış Töreni’ne katıldı. Büyükkılıç, törende yaptığı konuşmada, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi 8 alanda kazı çalışmalarına destek veriyor, her birinden de gerçekten gün yüzüne çıkan adeta değerlerimiz ile Kayseri’miz daha da önemli, anlamlı boyut kazanıyor” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birbirinden önemli çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan açık hava müzesi niteliğindeki doğa ve tarih hazinesi Kayseri’nin dünyaca ünlü Kültepe bölgesine ait tarihi eserler ile endemik bitki türlerinin yer aldığı Kültepe Kaniş Eserleri ve Endemik Bitki Türleri Sergisi açılışına Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman ve Kültepe Kaniş Karum Ören Yeri Kazı Başkanı Prof. Dr. Fikri Kulakoğlu, Kayserili Araştırmacı Yazar Halit Erkiletlioğlu ile çok sayıda yerli ve yabancı turistle vatandaşlar katıldı.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.