DOLAR 32,4997 0.26%
EURO 34,5910 0.25%
ALTIN 2.476,16-0,27
BITCOIN 2029644-5,93%
Kayseri
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BÜYÜKKILIÇ, TÜRK KIZILAYI KERMESİNDE

Başkan Büyükkılıç, Filistinli yetimlere destek olmak için düzenlenen ve 3 gün sürecek olan kermes etkinliğine tüm Kayserilileri davet etti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 00:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türk Kızılayı Kocasinan, Melikgazi ve Talas Şubeleri Kadın Kolları tarafından Filistin’deki yetimlere destek amacıyla düzenlenen kermese katıldı. Büyükkılıç, “Kızılay bizim yüz akımız. Sadece ülkemizin değil, sadece İslam âlemine değil, dünya insanlığına hizmet eden bir kurum ve kuruluşumuz” diyerek, Kayserilileri kermese davet etti.

Esenyurt Mahallesi’nde Mehmet Kürtüncü Camisi’nde Cuma namazını kılan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

Daha sonra Başkan Büyükkılıç, Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan ve Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile birlikte Türk Kızılayı Kocasinan, Melikgazi ve Talas Şubeleri Kadın Kolları tarafından Talas Paraşüt İndirme Alanı’nda düzenlenen kermesi ziyaret etti.

‘Kızılay Kadınları Filistin’deki Yetimlere Sahip Çıkıyor’ sloganı ile 3 gün sürecek olan kermeste kadınlarla birlikte gözleme pişiren Büyükkılıç, vatandaşlara tatlı ikramında da bulundu.

Burada açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, “Kızılay bizim yüz akımız. Sadece ülkemizin değil, sadece İslam âlemine değil, dünya insanlığına hizmet eden bir kurum ve kuruluşumuz, yaptığı çalışmaları takdir ediyoruz, emeği geçenlere dua ediyoruz, her yaptığı faaliyette mutlaka bizim desteğimizin olması, yanında olduğumuzu kamuoyu ile paylaşmamızın doğru olacağına inanıyoruz” dedi

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.