DOLAR 32,5460 0.01%
EURO 34,9561 0.31%
ALTIN 2.427,370,19
BITCOIN 2078224-3,21%
Kayseri
29°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKKILIÇ, İLAHİYAT ÖĞRENCİLERİ İLE KARİYER GÜNLERİ’NDE BULUŞTU

BÜYÜKKILIÇ, İLAHİYAT ÖĞRENCİLERİ İLE KARİYER GÜNLERİ’NDE BULUŞTU

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ‘Kariyer Günleri’ kapsamında Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi üniversite öğrencileri ile bir araya gelerek, tecrübelerini paylaştı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:18
BÜYÜKKILIÇ, İLAHİYAT ÖĞRENCİLERİ İLE KARİYER GÜNLERİ’NDE BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ‘gençlerimiz geleceğimiz’ diyerek çok önemsediği Kariyer Günleri buluşmalarını aralıksız sürdürürken, bu kez Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Fakülte Konferans Salonu’nda gerçekleşen programda Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ile birlikte ERÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kamil Cihan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış açılış konuşmasında başta İç Anadolu Kariyer Fuarı olmak üzere öğrencilere destek ve katkılarından dolayı Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ederken, ERÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kamil Cihan da Başkan Büyükkılıç’ın bir doktor olduğunu ancak tüm insanlara, topluma hizmet etmeyi şiar edindiğini belirterek, Büyükkılıç’a teşekkür etti.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’yi tanıtan video gösteriminin ardından sohbet ortamında yaptığı konuşmasında Kayseri’nin 30 büyükşehir arasında yatırım lideri olduğundan bahsetti.

Kayseri’de model bir belediyecilik kültürü oluştuğunu ifade eden Büyükkılıç, kente hizmet sevdası ile bugünlere geldiklerini anlattı.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin müzeler ve kütüphaneler şehri olması yönünde gayretlerin sürdüğünü, Kaniş Karum’da ticaretin anayasasının yazıldığı tabletlerin çıktığını, İncesu’da Türkiye’nin kaderini değiştirecek mozaik kazı çalışmaları yapıldığını, 7,5 milyon yıl önceki fosillerin de ayrıca kazı çalışmalarında bulunduğunu ifade etti. Büyükkılıç, tarihi Kayseri Kalesi’nde etkinlik üzerine etkinlik yapacaklarını, şehrin olumlu anılması için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal ile de telefon görüşmesi yapan Büyükkılıç, Talas Bulvarı’ndan Fen Edebiyat Fakültesi’ne kadar olan güzergâhta asfaltın yenilenmesi konusunda öğrencilerin talepleri olduğunu belirterek, konuyla ilgilenmesi için Hasdal’a talimat verdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.