DOLAR 32,5920 0.24%
EURO 34,8142 0.42%
ALTIN 2.420,01-0,51
BITCOIN 21502140,23%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BÜYÜKKILIÇ FESTİVALDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kahramanmaraşlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 2’nci Kültür Sanat Festivali’ne katıldı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Festivalde konuşan Büyükkılıç, Kahramanmaraş’ın, Kayseri’nin etrafındaki iller gözden geçirildiğinde adeta et ve tırnak olarak nitelendirilecek illerden birisi olduğunu belirtti.

Ulaşımdan altyapıya, eğitimden sağlığa, tarımdan turizme, spordan kültür sanata hemen her alanda yatırım ve hizmetleriyle Kayserililerin gönlünde taht kuran Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, çeşitli kültürel etkinlik ve faaliyetlerde vatandaşlarla kucaklaşmaya da ayrı bir önem veriyor.

Başkan Büyükkılıç bu kapsamda Kahramanmaraşlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 2’nci Kültür Sanat Festivali’ne katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Ali Dağı 360 Yeşil Alanı’nda gerçekleştirilen festivale Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Grup Başkanvekili, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Veli Böke, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, Kahramanmaraşlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Topal ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Başkan Büyükkılıç, Kahramanmaraş’a ait yöresel ürünlerin de tanıtıldığı festival alanını gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.